onsdag 18. november 2015

Tilhenger regler

Tilhenger regler

Nedenfor kan du lese de bestemmelser som str i veitrafikkloven. HENGER IKKE MED: Det er ikke lett henge med p regler og forskrifter for hva som er tillatt og ikke nr det gjelder tilhenger. Bil og tilhenger til bil som er godkjent i annet ES-land etter dette landets nasjonale regelverk og som importeres uendret til Norge skal ikke. Reglene for tilhengere er nemlig ikke helt enkle forholde seg til, noe som ikke ble bedre etter at det nyeste regelverket trdte i kraft i januar. Frerkort for bil med tilhenger i Trondheim - Gjevik Trafikkskole - Bil. Tilhengerkalkulator Statens vegvesen Tast inn registrerings- eller understellsnummer for f informasjon om bil og tilhenger: Bil.

Finn koblingsskjema, les om fartsgrenser og tillatt hengervekt mye mer her. Krogstad i Agder og Rogaland sier mange bryter reglene for kjring. Heller ikke kostnadene ved nye regler for bruk av tilhengere lar seg beregne. FREDRIKSTAD DRAMMEN (VG) Kameratene mtte punge ut med 11.000 kroner i forelegg for trekke denne bten og hengeren. Siste - Nye regler for kjring med tilhenger 10.

Tilhenger regler

Og trekking av tilhenger med tillatt totalvekt over 750 kg Denne begrensningen p 750 kg gjelder ikke for klasse B dersom du dekkes av campingvogn-regelen. Frerkort, Klasse BE - Bil med tilhenger. Fant en kalkulator p statens vegvesen, vedlikeholdeTilhengerkalkulator. 4.26 Krav til kjretys tilhengere -Trafikksikkerhetshndboken Kjring med tilhenger stiller strre krav til freren enn ved kjring uten tilhenger.

N kommer nye regler for kjring med tilhenger

Og det er nok flere som ikke har ftt med seg dette. 2013 gjaldt flgende regler for kjring med tilhenger dersom du kun har kl B: KL B hadde da to. Du har ikke lov til kjre fortere enn 80 kmt med tilhenger.

Det er ogs EU-regler som ligger til grunn for de nye reglene for kjring med tilhenger som blir innfrt i januar 2013. Statens vegvesen og Utrykningspolitiet oppdager ofte at folk kjrer bil med henger ulovlig. Det har seg slik at det kom nye regler for kjring med tilhenger omtrent ved rsskiftet. HENGER, REGLER - Gunnar har plutselig ikke lov til kjre sin. Tilhenger regler - Tysse Tilhenger Her finner du det du m vite om regler for kjring med tilhenger.


N kommer nye regler for kjring med tilhenger 8. Regler for tilhenger p MC Maartenaposs Import 8. Frerkort regler Hyra släp trekking av tilhenger med tillatt totalvekt p hyst 750 kg vogntog hvor tillatt totalvekt. Derfor er mange bilfrere tilhenger-forvirret - Bil og trafikk - VG 12. I januar 2013 innfres nye regler for kjring med tilhenger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære