fredag 13. november 2015

Pumpe za navodnjavanje dizel kg

Pumpa za navodnjavanje u Backom Petrovcu (Kocamaz) - Irrigation. Bauer Rainstar Bauer Prorain Bauer pivotlinearni sustavi Bauer Famos pumpe za vodu Dizel agregati s pumpama. Pumpe za navodnjavanje Lombardini - Navodnjavanje - PUMPA PN CFA 2 - 15LD 350. Villager GARDEN 2014 by Agromarket - issuu. Jaka konstrukcija, mala teina, veliki pritisak i kapacitet omoguavaju iroku primjenjljivost u poljoprivredi za navodnjavanje.

Motorne pumpe za vodu - strana 1 - Od Igle Do Lokomotive Motorne pumpe za vodu - Najbolje cene i najbra isporuka u Srbiji. Neprekidan rad - do 270 min Pritisak - do 2,5 bara Masa - 58 kg). Pumpe za navodnjavanje iznimne kvalitete i dugake trajnosti, izbor dizel benzin ili. 6 redi sa diskosnim ulagaima i kutijama za mineralno ubrivo Teleskopska greda (prva i. Pumpe za izvlaenje vode iz zemljita Pumpe za vodu se koriste u poljoprivredi za izvlaenje vode iz bunara uz. Rezervoara za deterdent: 2.5 l Masa: 54 kg dizel pumpa sa by-pass.

Kocamaz pumpa spojena preko elasticne spojnice sa dizel. Villager nudi pumpe za razliite primene kao to je navodnjavanje. Dostava brzom postom- agregati od 1 do 10 kw (benzin i dizel).

Oglasi za prodaju alata i opreme za poljoprivredu 1. strana

Jer njihovi etvorotaktni motori mnogo bolje podnose ekstremne uslove od srodnih dizel motora. SIM: HONDA - Pumpe za vodu i agregati. Primjenjljivost u poljoprivredi za navodnjavanje, graevinarstvu itd.

Maine i oprema za navodnjavanje Halo oglasi Pumpe za navodnjavanje kapaciteta litmin, pumpe visokog pritiska, muljne pumpe sa benzinskim i dizel motorima. Nova mesaona kapaciteta 500 kg sa prekrupacem 7.5 kw i. Pumpa za navodnjavanje u Backom Petrovcu (Kocamaz) - Irrigation pumps. Pumpa za navodnjavanje sa dizel motorom tip 505 lombardinii,a druga sa benzinskim. Pumpa za navodnjavanje oglasi Pumpe za navodnjavanje prodaja. DIZEL PUMPOTORI DMB Opti podaci: Jaka konstrukcija, mala.


Orua: kosa, freza, plug, parta, zagrta, skuplja sena, vadilica krompira, pumpa za vodu i vuna prikolica. Kapaciteta 3l za pranje ruku Duina grane 10m Kapacitet pumpe 80lmin Pumpe su). Kapaciteta: pumpe za navodnjavanje, pumpe visokog pritiska, pumpe za muljnu i otpadnu vodu, pumpe za hemikalije i slanu vodu. Etvorotaktni motori mnogo bolje podnose ekstremne uslove od srodnih dizel motora.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære