lørdag 14. november 2015

Dmb pump e za navodnjavanje oglasi kupujem

Strana Pandora - novo u kutiji, ruska krupara za kukuruz. 32 ara uz autoput jagodina nis preko puta molove pumpe cena po aru 400 evravlasnik. Kupujem gume 6.00 16 za toma vinkovica. Novosti Oglasi : OLT, Kupujem Olt Mehanice sejalice.

Pumpa za vodu Tomos-Koper, u ispravnom stanju a karakteristike se. Polovne poljoprivredne maine, kultivator Srbija - polovne. Agregati, Elektromotori, Pumpe i kompresori, Maine za obradu metala. Maine i oprema za navodnjavanje Halo oglasi Najnoviji oglasi iz kategorije maine i oprema za navodnjavanje. Namenjene su za poplave, navodnjavanje i drugu drenau vode bez.

Dmb pump e za navodnjavanje oglasi kupujem

Pumpa za navodnjavanje prodaja u oglasima sa slikama i cijenama. Rs folije navodnjavanje kap po kap beli luk sadilica vadilica sadilice barut semena. Potapajuce elektricne pumpe za cistu vodu -200w 1 usisni ventil 25e -300w 2.

Delovi i oprema za DMB TOMOS pumpe za navodnjavanje

Oglasi za prodaju alata i opreme za poljoprivredu 1. Prijavite se za dobijanje informacija o naim akcijama, najnovije akcije i. Oglasi za prodaju opreme za vodosnabdevanje i navodnjavanje 1. Oprema za ratarstvo - cevi sa prskalicama za navodnjavanje duzina 6 metara precnika 110mm komada 90 plus pumpa za navodnjavanje marka agro stroj 1200l. Cirkulacione pumpe Fekalne potapajue pumpe Muljne potapajue pumpe Elektromotori Oprema za bunare.

Veliki izbor polovne i nove opreme za vodosnabdevanje i navodnjavanje. Profesionalno busim bunare za navodnjavanje i toplotne pumpe, ugradujemo pvc. Najvea ponuda i najbolje cijene: pumpe za navodnjavanje. Dizel DMB pumpa za navodnjavanje,12ks pumpa je bez mane. Pumpa u radu na njivi, zalivanje paprike sistemom kap po kap u sekcijama na 10Ha pod pritiskom od 1 Bar.

Dmb pump e za navodnjavanje oglasi kupujem

Kupujem traktore IMR Rakovica 60, 65, 76. Vodu od 1,5 konjske snage, marke vilager je izvanredno usklaena u odnosu cena kvalitet. Koshin vodene pumpe su japanske proizvodnje i profesionalnog su. Delovi i oprema za DMB TOMOS pumpe za navodnjavanje Rezervni delovi pumpe za navodnjavanje: TOMOS MP500, TOMOS -SMP2, TOMOS -SMP2, SLAP 500, SLAP 800, DMB PUMPE. POLJOPRIVREDA OGLASI JAGODINA CUPRIJA PARACIN KUPUJEM Traktor IMT 533 ILI ENGLEZA stanje NEBITNO.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære