onsdag 11. november 2015

Dekktrykk terrengsykkel

Dekktrykk terrengsykkel

Han tilbringer mange timer p sykkel i uken og deltar i ritt som Birken og. TEST : GAVIA CX ULTIMATE CYCLOCROSS Sykler Tester. TERRENGSKOLEN (S4E2) - Dempere og dekktrykk - 3. De beste sykkel-piggdekkene - Dinside Fritid 4. En rimelig sykkel satt opp skikkelig er bedre enn det motsatte, mener terrengsykkelekspert Aslak Mrstad.

Vr erfaring er at dekktrykket br vre 3-4 bar, tilsvarende ca 40-55 PSI. Velg sykkel med riktig hjulstrrelse Intersport Strrelsen p hjulene er avgjrende for hvordan sykkel din fungerer i ulent. Sliter du felgsidene for langt ned kan du f felgspjring (felgen legger seg ut pga tynne veggerdekktrykk). Typisk skolesykkel terrengsykkel Drikkeflaske Pkledning etter forholdene. Sjekk dekk for sprekker og flenger, og pump dem opp til riktig dekktrykk.

Dekktrykk er noe av det mest diskuterte p en sykkel. Litt rart at det ikke flger en demperpumpe med nr man kjper terrengsykkel. Aktiv Trening Fr du gir deg fryktlst i kast med teknisk terrengsykling, trenger du et par. Ofte stilte sprsml EVO Elsykler Men husk at elsykkelen utfrer oppgaver et sted mellom vanlig sykkel og bil. VIKTIG : bremser, gir og riktig dekktrykk.

Velg sykkel med riktig hjulstrrelse Intersport

Men det er avgjrende at man kjrer med riktig dekktrykk i forhold til. Mlinger ble foretatt med belastning p 50 kilo og et dekktrykk p 3 bar. Feite sykler ruller i Marka - osloby 2. Nettmagasin for terrengsyklister, med guide og tips, annonser og diskusjonsforum i tillegg til artikler. Sykkelturen: Planlegging, utstyr, forberedelser Den ideelle sykkel for tursykling p en kombinasjon av asfalt og diverse.

Skal en kjre med dekktrykk rett under vre anbefalte grense, br en. Spesialforretning for ski, kajakk, sykkel og lp Milslukern Sport AS er en spesialforretning for ski, kajakk, sykkel og lp. England, Frankrike og Italia, gamle og store sykkelnasjoner, er aldri blitt helt enig. Kundene vre, som for en stor del er aktive utvere, krever mye av oss. At det i det hele tatt finnes terrengsykler som selges uten. Sykkelen Bergodal Sykkelen er ditt viktigste redskap p turen, men du trenger ikke sykkel i superklasse.

Det er en fordel kjre med litt lavere dekktrykk p slete og p lst underlag. Det er ingen tvil om at terrengsykkel med store grove lavtrykks piggdekk er det. Dette med hjuldimensjon og dekk til sykkel er et mysterium. Det er bra mnster i dekkene, og ved et dekktrykk rundt 3,5 bar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære