torsdag 16. april 2015

Dekktrykk tabell bil

Dekktrykk tabell bil

Tnsbergs Blad - tte av ti kjrer med feil lufttrykk 10. Finner plaketten, finnes det en rekke lufttrykk-tabeller p bensinstasjoner og p internett. Les ogs: Slik finner du lufttrykket for din bil og flere luftige tips. Riktig dekktrykk og dekktrykk-tabell m Dekktrykk - Hva er riktig dekktrykk for min bil? Dekktrykk skal kontrolleres p kalde dekk, det er defor en fordel ha en mler selv av god.

Informasjon om ulike dekkventiler og bruk av. Sjekk dekktrykk I tabellen under finner du det korrekte dekktrykket for den dekkstrrelse din. Halvparten av alle biler kjrer med for lavt lufttrykk. Og det er gjort unna i lpet av et par minutter.

Dekktrykk tabell bil

NAF har oversikten over det meste av lover og regler p bil, dekk inkludert. Tips til konomisk og utslippsvennlig kjring Hertz har fokus p utslippsvennlige biler, og nsker at kunder som setter seg i en leiebil fra Hertz har det samme. Resultatet er en sikrere bil, bedre kjreegenskaper, lavere driftsutgifter og bedre. Se tabelloversikt over belastningskoder i menyen til hyre.

Alt om lufttrykk II - Dinside Tips

Permanent kontroll av dekktrykket betyr hy sikkerhet. Riktig dekktrykk er avgjrende for sikkerheten og du sparer drivstoff. Alt om lufttrykk II - Dinside Tips Formelt er kilopascal (kPa) den offisielle mleenheten for dekktrykk i Norge og. Hertz Bilpool Velg miljvennlig dekktrykk for best mulig resultat. Nye regler kan koste norske bileiere dyrt - 25.

Ved hjelp av tabellen nedenfor vil du finne korrekt lufttrykk for din. BRUKERHNDBOK Den m festes slik at den gr rett, og lper fritt mellom bil og henger. Bilene som vises p nettsiden har tyske spesifikasjoner og kan avvike noe fra de bilene som. Dekktrykket er viktig med hensyn til kjresikkerhet, komfort, drivstofforbruk og dekkslitasje.

Bilhold NAF anbefaler at du har to sett dekk til bilen ett for sommerbruk og ett for vinterbruk. Blant annet skal det vre obligatorisk med dekktrykk-kontroll fra 2014. Dekk Det hjelper lite med dyr og sikker bil hvis veigrepet er som p vinterfre. I tabellen til hyre kan du se hvilke hastigheter dekket ditt tler. CO2 utslipp CO2-utslippstallet angitt i tabellene er det utslippet bilen vil ha nr forbruket er identisk med det oppgitte forbruket. Luftrykk - Temperaturen pvirker trykksettingen Nokian Tyres For sommerdekk anbefaler vi bruke det lufttrykket som str i instruksjonsboken som flger din bil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære