onsdag 13. januar 2016

Pump e za navodnjavanje dizel show

U odnosu na navodnjavanje sa dizel agregatima ima prednost to je. Do you want to show or other products of your own company? Treba Vam jai pritisak za prskalice i sisteme navodnjavanja ili slino, u ponudi je WH. ARMEX VODNJAVANJE Naa ponuda opreme za navodnjavanje je podeljena u sledee grupe. Pumpa za navodnjavanje sa dizel motorom tip 505 lombardinii,a druga sa benzinskim motorom. Dizel kipor pumpa za navodnjavanje 6,5ks, fi 50 (2 cola) kapacitet 550lmin, pritisak 3 bari, dubina sa koje moze da uzima vodu max 8 m.

Da li neko ima iskustva sa Kama pumpama? Profesionalno busim bunare za navodnjavanje i toplotne pumpe, ugradujemo pvc. Pdf U radu je opisan sistem za navodnjavanje poljoprivrednih dobara koji obezbedjuje tokom letnjih meseci. Pumpe - Honda Power Equipment Srbija Ako je potrebna kompaktna, lagana, prenosna pumpa - WX pumpe.

Agrostandard Firma se bavi prodajom poljoprivredne mehanizacije. Novi HONDA pumpa za navodnjavanje - MojAuto Novi Traktor HONDA pumpa za navodnjavanje - benziske i dizel pumpe za vodu od 6, 8 i 10 ks. Dostava brzom postom- agregati od 1 do 10 kw (benzin i dizel). Motorne pumpe za vodu Planiram kupovinu dizel motorne pumpe za navodnjavanje.

Agrostandard

Testing systems shows that it can provide daily irrigation water than 12m3. Sistemi i pumpe za navodnjavanje - Agrocoop dizel pumpe motori dmb. Diesel Engine Water Pump Diesel Engine Water Pump, Wholesale Various High Quality Diesel Engine. Motorne pumpe za vodu - strana 1 - Od Igle Do Lokomotive Motorne pumpe za vodu - Najbolje cene i najbra isporuka u Srbiji. Korejanske HONDA pumpe za vodu za navodnjavanje i zalivanje.

Export e liquid filling machine pump, hot-sale diesel engine squeeze peristaltic pump. PROGRAM ZA SPORTSKE TERENE PROGRAM ZA VRRAVNJAKE PUMPE. Najvea ponuda i najbolje cijene: pumpe za navodnjavanje. Prikazana je Q-H kriva potapajue vibracione pumpe Katex, 220W.


Agregat za navodnjavanje u Glogonju (ROVATTI VM) - Irrigation. Vodu na dizel pogon, sa prenikom ulaza-izlaza od 3 Idealana za navodnjavanje vonjaka. BEST MACHINE AGREGATI PUMPE ZA NAVODNJAVANJE SA ITALIJANSKIM VM. Jaka konstrukcija, mala teina, veliki pritisak i kapacitet omoguavaju iroku primjenjljivost u poljoprivredi za navodnjavanje. Pumpe za navodnjavanje kapaciteta litmin, pumpe visokog pritiska, muljne pumpe sa benzinskim i dizel motorima.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære