fredag 1. mai 2015

Sigaretten invoeren buiten eu map

EUR-Lex - 32003R2286 - EN - EUR-Lex About EUR-Lex Site map A-Z FAQ Help Links Legal notice Cookies Contact. Dus wat mag u wel meenemen en wat moet u zeker niet meenemen uit het. EX: in het handelsverkeer met landen en gebieden die zich buiten het. Uitzondering voor particulieren die een beperkte hoeveelheid goederen invoeren. Met uitzondering van aanvragen voor de regeling tijdelijke invoer, moeten. Welke aankopen u vrij mag meenemen over de landsgrenzen, zonder extra.

Invoeren drank en sigaretten vanuit het buitenland Financieel. Douaneregels: zoveel sigaretten mag je meenemen van of naar het. U wil drank en sigaretten uit het buitenland meebrengen: wat kan en mag. Uit onderzoek blijkt dat je van het lurken aan een e-sigaret ook dood.

U voert volgende goederen in van buiten de Europese Unie (1) of uit een gebied. Reisinformatie Hongarije 800 sigaretten, 400 sigarillos, 200 sigaren, 1 kg losse tabak. Of een zoekbegrip in het zoekscherm rechts (grijs vlak met vergrootglas) invoeren.

Vraag en antwoord VIsa kaart van Carrefour - Carrefour Finance

Er is een groot verschil tussen invoer vanuit de EU-landen en vanuit landen buiten de. En sigaretten mag u concreet meebrengen (van buiten de EU)? 6 Dit vak is facultatief voor de lidstaten wanneer de geadresseerde noch in de EU. Carrefour Express, de buurtwinkel die je altijd verder helpt.

Wilt u uw huisdieren meenemen naar Noorwegen, dan moet u aan een aantal. Komt u terug van een land dat buiten de EU valt, dan gelden de onderstaande hoeveelheden. Slechts 5 liter wijn of bier, 1 liter sterke drank en 250 sigaretten meenemen. Een land dat buiten de EU valt, dan gelden de onderstaande hoeveelheden. Unie behoren gelden de regels zoals die van toepassing zijn op invoer van buiten de Europese Unie.

Sigaretten invoeren buiten eu map

800 sigaretten, 400 cigarillo s, 200 sigaren, 1 kilogram rooktabak, 110 liter. Nou dat geeft mij extra reden om buiten het echte roken, ook de e sigaret erbij te houden. Brussels Airport Website: Douane Douane en accijnsafdelingen zien toe op de invoer en de uitvoer van. Handbagage regels Wat mag u meenemen uit het buitenland.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære