torsdag 30. april 2015

Doeren foran venstre partiet alternative press

Det m ndvendigvis vre en trang dr, men en dr som flere enn i dag. Samtidig innebrer dette at velferdssamfunnet str foran store. Sverigedemokraterna sier videre at ungdomspartiet nekter stille seg bak. Jeg tok en prat med Shoane, som holdt appell foran Stortinget i dag morres.

Har Hyre og Frp gjort nok for danne en borgerlig plattform foran valget til hsten? Men siden lederen av Danmarks nest strste parti etter torsdagens valg. Se og Hr, lengst til hyre, fotograferer Rigmor. KrF eller Venstre vil ha med Fremskrittspartiet i en regjering, mens Frp. Det kreves at noen gr foran for endre nordmenns tankesett.

Men ikke en gang hvilken dr, var vi enige om. Den siste uka i valgkampen: Alt str og faller p et vis med partilederens innsats. TRAKK SEG: Her har Helle Thorning-Schmidt nettopp erkjent valgnederlaget foran sine egne.

Velgerne vil ha rdgrnn regjering - nyheter

Men i reportasjen l vekten p kontroll og overTil venstre: Parti av trnbygget. N peker alt mot at han skal inn p stortinget til hsten. Mange dr i en situasjon der sult, snikskyttere og null helsehjelp er hverdagen.

Ibsen (til venstre i vognen) foran Nationaltheatret, sannsynligvis hsten 1903. Men etterp, da alt var over, ble utstillingen revet ned, bygning for bygning. Venstre er det eneste liberale partiet i Norge. At norske verdier og sprk er under press og at denne regjeringen ikke tar det alvorlig. Mange dr i en situasjon der sult, snikskyttere og null helsehjelp er.

Henrik Ibsen - Men etterhvert fikk han problemer, og i 1835 mistet Knud Ibsen omtrent alt han. N skal vi gjre alt som er sagt om Venstre og om meg til skamme. Bde sosialismen og nazismen slutter opp om slagordet fellesnytten foran egennytten, flgelig er. Der en vaktmann mtte st og holde p drene for at folkemengden ikke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære